sábado, 28 de abril de 2007

Ja tenim coordinadora

Benvinguts companys i companyes,

Ahir a la nit varem tenir la primera reunió per constituir la coordinadora de Ampas de Lloret de Mar. Estaben presents totes les escoles i instituts de Lloret de Mar, fins i tot l'escola privada.

Com varem parlar es una bona oportunitat, per possar en comú moltes ideies, per tirar projectes junts, fer conferencies de temes interessants per tots i sobre tot per fer adreçar-nos tots plegats al plà d'entorn que està desenvolupant l'Ajuntament. Podrem obtenir mes recursos anan tots units.


Les primeres decisións que es varem tomar van ser les següents:

1.- Fundar la coordinadora, amb els següents carrecs:


  • Presindent: Tomàs Sànchez Sànchez ( Ceip Pompeu Fabra )


  • Vicepresidenta: Cristina Peréz Fuentes ( Ceip Esteve Carles )


  • Secretaria: Carolina Ruíz Carelli ( Ceip Pere Torrent)


  • * falta establir el carrec de tressorer, que com actualment no tenim diners que gestionar, quedarà establert mes endevant *


  • Vocals:

Jose Manuel Muñoz ( Ceip Angels Alemany), Gemma Hidalgo Duran (Ceip Angels Alemany), Paqui Martin (Ies Coll i Rodes), Blasi (Ies Coll i Rodes), Carme Vaquer (Ies Coll i Rodes), Ana Maria Valle (Ceip Esteve Carles), Carmen Cano (Ceip Esteve Carles), Carme Jordi Reguant (Escola concertada Inmaculada Concepció), Noemí Calatayva Dougan (Escola concertada Inmaculada concepció), Francisco Miguel Quintana Gutierrez ( Ceip Pere Torrent), Anna Molné Barnés (Ceip Pompeu Fabra), Cristina Más Lloveras (Ceip Pompeu Fabra), Francisco Javier Montes Jurado ( Ies Roca Grossa), Antonia López Millan ( Ies Roca Grossa), Encarna Navarro (Ies Roca Grossa).


2.- Constituir legalment totes les Ampas que formaran par de la coordinadora, fer tots els tramits necessaris per que totes les associacións que hen formen part estiguin registrades al Ministeri de Justicia. Deprès farem lo mateix amb la coordinadora.


3.- Fer una enquesta a totes les escoles de primaria de Lloret de Mar, conjunta i alhora, per tal de saber que opina la població de Lloret de Mar sobre la jornada intensiva. Així podrem pendre decisions cadascú a les nostres escoles per tal de trobar solucions.

No hay comentarios: